Monster Samples

Met kortingen tot wel 70%

Paulo Bellini is continu bezig met nieuwe ontwikkelingen en gaat met onze collectie heel europa door! Daarom hebben wij heel veel ‘monster-samples’ in maat 42. Wil je deze als eerste scoren met enorm veel korting? Schrijf je dan snel in en ontvang de aanbiedingen in je mail!

Mannen met maat 42 zijn geluksvogels!

De collectie van Paulo Bellini wordt exclusief bij ons in Losser (overijssel) ontworpen en geproduceerd bij vier kleinere schoen fabrieken in Portugal. Dit is een bewuste keuze , wij kunnen hierdoor een beroep doen op vakmensen die werken met de beste leersoorten en voor Paulo Bellini een topproduct maken. Onze verkoopprijzen kunnen wij daardoor tussen de 140.00 en 200.00 euro houden.

Aangezien wij onze schoenen verkopen in verschillende  landen (Nederland, Duitsland, België , Oostenrijk , Zwitserland en Frankrijk) en voor al die landen agenten hebben, maken wij per seizoen, heel veel mooie monsterparen. Deze worden uitgevoerd in maat 42.

Voor jullie als klant,  vinden wij het belangrijk mee te kunnen profiteren. Veelal zitten er exclusieve kleurstellingen bij en bieden we deze twee keer per jaar aan met kortingen tot wel 70%!

Schrijf je daarom nu in en je bent als eerste op de hoogte! Wij mailen je alleen voor de Monster-Samples verkoop voor eind  maart en eind augustus. Tegen die tijd krijg een mailtje van ons. Verder zullen wij je gegevens niet gebruiken!

Shipping

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.